Montere Weemoed

Door: Thomas Verbogt en Beatrice van der Poel
Datum: 17 november 2017
Aanvangstijd: 18:30 uur (aperitief vanaf 17.30)
Toegangsprijs: 40 euro (inclusief maaltijd)

Montere Weemoed

Thomas en Beatrice brengen een hartverwarmende collage van prachtige weemoedige liedjes en komische verhalen, als altijd, over tintelend verlangen, alledaagse waanzin en melancholie.
We gaan er niet in hangen, we zijn opgewekt van nature, tegen alle klippen op. Kleine belevenissen met grote gevolgen en vaak ook over het toeval dat geluk heet.

Auteur Thomas Verbogt schreef diverse romans, toneelstukken, columns en verhalenbundels en werd genomineerd voor de Libris Literatuurprijs en de ECI Literatuurprijs 2016 voor zijn boek Als de Winter voorbij is. In september 2017 verschijnt zijn allernieuwste roman en een film over zijn schrijverschap.

Beatrice van der Poel is Nederlandstalig singer-songwriter en maakte diverse theaterprogramma’s en albums. Haar laatste voorstelling Electric Lady was een ode aan Jimi Hendrix en oogstte 4 sterren recensies. Ze leest regelmatig luisterboeken voor waaronder de familie kroniek Judas – Astrid Holleeder en in 2015 won ze de Luisterboek Award voor de bestseller van John Green – Een weeffout in onze sterren.

Samen maakten ze eerder het luisterboek Het Toeval dat Geluk heet.

Thomas Verbogt: verhalen
Beatrice van der Poel: zang, gitaar en lapsteel

Muziek: Van der Poel
Backingtracks arrangementen: Tim Eijmaal & Van der Poel
Regie: Eva Bauknecht